Home / Brummen-Regiobode / Openbare vergadering Oosterhuizen

Openbare vergadering Oosterhuizen

Openbare vergadering Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Op woensdag 17 april is de openbare vergadering van de dorpsraad Oosterhuizen. Een ieder die Oosterhuizen een warm hart toedraagt, is welkom om 20.00 uur in het dorpshuis. Aan de orde komen allerlei zaken die voor Oosterhuizen van belang zijn. De jaarverslagen 2018 zijn gereed en zullen op de website www.onsoosterhuizen.nl komen te staan. Tevens zal de kascontrole-commissie verslag uitbrengen. Op de agenda staan onder andere het samen lekker wonen in Oosterhuizen, de vitaliteitsagenda en alle actuele informatie die van belang is voor Oosterhuizen.

Lees ook

Empese schreef boek Longeren met TAKT

EMPE – Mireille den Hoed uit Empe schreef een boek waarin alles staat over longeren. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.