Home / Brummen-Regiobode / Openbare vergadering Dorpsraad Brummen

Openbare vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Op woensdag 24 april vindt in Plein vijf in Brummen de openbare vergadering van Dorpsraad Brummen plaats. Voorafgaand aan de reguliere vergadering zal Jaap Ypma een presentatie geven over BrummenEnergie. Dit is een lokaal initiatief, gericht op duurzaam (groene) energiegebruik. Aansluitend is de reguliere vergadering van de Dorpsraad, waarin de aanwezigen worden bijgepraat over diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen. Zo wordt er een update over de rol van de Dorpsraad bij de te ontwikkelen centrumplannen gegeven. Alle inwoners van het dorp Brummen en andere geïnteresseerden zijn welkom. Voorafgaand aan de vergadering is er van 19.30 tot 20.00 een inloopmoment.

Lees ook

Studieavond zegen door Israël

EERBEEK – Op donderdag 24 juni is er in Eerbeek een studieavond met ds. Oscar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.