Home / Brummen-Regiobode / Open huis IKC Hei & Bos

Open huis IKC Hei & Bos

HOENDERLOO – Integraal Kind Centrum Hei & Bos in Hoenderloo houdt op vrijdag 5 april en op vrijdag 10 mei open huis. Geïnteresseerden zijn welkom om tussen 9.00 en 11.00 uur vrijblijvend een kijkje te nemen in de school

IKC Hei & Bos is een Integraal Kind Centrum met basisonderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar en is open sinds augustus 2018. “We onderscheiden ons door de ruime openingstijden, ons Hoenderloos schoolconcept én door de manier waarop we naar kinderen kijken. Het natuuronderwijs is één van de belangrijkste pijlers en de manier waarop we dat aan kinderen aanbieden is echt anders. Zeker de helft van onze leerlingen komt niet uit Hoenderloo, maar uit Apeldoorn en omstreken”, aldus de school.
“Sinds de start in augustus is ons leerlingaantal al verdubbeld. Op dit moment hebben we een groep 1-2-3 en groep 4-5-6-7. Ook de kinderopvang, VSO en BSO (van 0-13 jaar), is flink gegroeid en er is op maandag- en donderdagochtend een aparte peuterplusgroep.”

www.heienbos.nl

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.