Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee Velp / Rheden

Open Coffee Velp / Rheden

RHEDEN – De bijeenkomst van Open Coffee Velp / Rheden is donderdag 25 april voor één keer te gast bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Ondernemers uit de gemeente Rheden en omgeving zijn tussen 09.00 en 11.00 uur welkom in het petit café achter in de boekhandel om te komen netwerken. Wouter Jansen vertelt meer over zijn boekhandel en alle andere activiteiten die hij onderneemt. Omdat er dit keer centraal wordt betaald, bedraagt de entree 6 euro. Aanmelden is niet nodig, maar wel handig en kan via ocvelp@gmail.com.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.