Home / Brummen-Regiobode / Open atelierdagen Art Brummen

Open atelierdagen Art Brummen

BRUMMEN – De negen kunstenaars van Art Brummen openen hun deuren weer op zaterdag 27 en zondag 28 april. Niet alleen hun eigen kunst is te zien in hun expositieruimtes, maar ook die van gastkunstenaars.

Er zijn dit jaar drie nieuwe deelnemers, waardoor de lijst er als volgt uitziet: Mieke Diekmann in Loenen, schilderijen en bronzen beelden en diverse gastexposanten, An Compagne in Eerbeek, schilderijen en gastexposant Tijs Berentsen met houten sieraden. In Brummen zitten Trudy Dijkstra, schilderijen, Piet van Middelaar, stenen beelden en schilderijen, Otto Koedijk, hout en zijn gastexposante Luitgard Schultz met lichtobjecten, Annie Elissen, schilderijen en objecten, Joop van Ulden, keramische vogelhuisjes en voedertafels en Analies Martin, keramiek. Op elke locatie ligt een routekaart klaar. De deuren staan open van 12.00 tot 17.00 uur.

www.art-brummen.nl

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.