Home / Rheden-Regiobode / Op zoek naar wild

Op zoek naar wild

RHEDEN – Op maandag 29 april kunnen kinderen samen met een boswachter speuren naar naar wild in Nationaal Park Veluwezoom in Rheden. Er wordt om 19.00 uur gestart vanaf het bezoekerscentrum. De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn 5 euro voor leden van Natuurmonumenten of OERRR en 8 euro voor niet-leden. De activiteit is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl. Ouders én kinderen kopen een kaartje.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Voetbalclinic v.v. Dieren groot succes

DIEREN – Om het seizoen officieel te openen gaf het 1e elftal van v.v. Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.