Home / Rheden-Regiobode / Op zoek naar dierensporen

Op zoek naar dierensporen

Op zoek naar dierensporen

RHEDEN – Op vrijdagochtend 19 april start er om 6.30 uur een ochtendwandeling door Nationaal Park Veluwezoom. Samen met een gids wordt er op zoek gegaan naar sporen van dieren. De start is bij het bezoekerscentrum Velumzoom in Rheden. Kosten voor deelname voor volwassenen zijn 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 euro voor niet-leden. Dit is een activiteit voor volwassenen. Er is ook een Oerrr Speuren naar Wild voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.