Home / Algemeen / Op bezoek bij de schaapherder op de Loenermark

Op bezoek bij de schaapherder op de Loenermark

Op bezoek bij de schaapherder op de Loenermark

LOENEN – Wie kennis wil maken met de lammetjes op de Loenermark en hun moeders, kan zondag 7 april mee met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen. De jonge dieren mogen met de schapen mee naar de heide. De schaapherder en zijn honden hebben de handen vol aan de jonge dieren die de wereld willen ontdekken en alle kanten op rennen. Samen met de boswachter gaan deelnemers aan de wandeling naar de kudde om de schaapherder met zijn honden aan het werk te zien. De wandelaars vertrekken om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats nabij de schaapskooi aan de Droefakkers. De wandeling duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Deelname kost 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Donateurs van GLK mogen op vertoon van hun donateurspas gratis mee. Reserveren is niet nodig.
www.glk.nl/activiteiten.

foto: Rob van ‘t Zelfde

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.