Home / Brummen-Regiobode / Ook E-jeugd HV Brummen kampioen

Ook E-jeugd HV Brummen kampioen

Ook E-jeugd HV Brummen kampioen

BRUMMEN – Na het behaalde kampioenschap van de D-jeugd en de F-jeugd, in maart, is het E-jeugdteam van handbalvereniging Brummen onlangs ook kampioen geworden. Hoewel de eerste helft stroef ging, nam het team in de 2e helft via mooie doelpunten en snelle acties afstand van DFS Arnhem. Met een eindstand van 16-7 was het kampioenschap een feit. Na afloop de groepsfoto, bloemen en een medaille. In het sportcafé was er champagne en taart. Het kampioenschap werd door de ballonnen gekleurd en de meisjes van het D-jeugdteam van HV Brummen kwamen namens het team een bloem aanbieden.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.