Home / Brummen-Regiobode / Ontspanningsdag in Hall

Ontspanningsdag in Hall

Ontspanningsdag in Hall

HALL – Iedereen die een dag tot zichzelf wil komen, is zaterdag 20 april welkom op een ontspanningsdag bij Natuurboerderij de Mhene aan de Lendeweg 4a in Hall. Marion en Christen begeleiden van 09.30 tot 16.00 uur een geheel verzorgde dag. “Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen”, zeggen ze. “Het wordt een heerlijke dag met yoga, plezier, wandelen, lunchen, ontspanning en meer.” Aanmelden kan bij Marion Beekman via info@massagepraktijkmanipura.nl of bij Christel de Jong via christel@yogavooriedereen.nl. Er kunnen maximaal tien mensen meedoen.

Lees ook

Hoenderlose avondwandeling

HOENDERLOO – Elke dinsdagavond start vanaf de ingang Hoenderloo een avondwandeling door het Nationale Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.