Home / Nieuws / OKRV zoekt deelnemers voor Koninklijke rit

OKRV zoekt deelnemers voor Koninklijke rit

VELP – Op zaterdag 27 april staat de jaarlijkse Oranje Klassieker Rit Velp weer op het programma. Vele klassieke auto’s verschijnen aan de start aan de van Spaenallee in Velp. De organisatie is nog steeds op zoek naar deelnemers voor deze Koninklijke rit.

Eigenaren van klassieke voertuigen van 25 jaar en ouder kunnen deelnemen. De voertuigen moeten wel een rit van 110 kilometer kunnen rijden. Rond de klok van 14.17 uur zal de karavaan vanaf de van Spaenallee afgevlagd worden. Onderweg wordt gestopt bij een restaurant, waar een speciaal OKRV-menu samengesteld is.
Dit jaar staat de Ford Taunus 17m als thema auto centraal bij de rit. Enkele Fords hebben zich inmiddels ingeschreven. Een deskundige jury zal ook dit jaar weer de mooiste, origineelste en meest bijzondere voertuig bekendmaken rond 19.45 uur in het Villapark Velp. Bezoekers kunnen vanaf de van Spaenallee vanaf 13.00 uur de OKRV bezoeken of ’s avonds in het Villapark vanaf 18.17 uur tot 20.00 uur. Inschrijven kan alleen via het inschrijfformulier op de site.

okrv.nl/inschrijven-2019

Lees ook

Stuur een engel met goed nieuws

DIEREN – In deze coronatijd hebben veel mensen behoefte aan goed nieuws. Daarom organiseert de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.