Home / Rheden-Regiobode / Noorderlicht Concert DHO

Noorderlicht Concert DHO

Noorderlicht Concert DHO

DIEREN – Zondagmiddag 7 april geeft het Dierens Harmonie Orkest (DHO) het Noorderlicht Concert DHO. Het concert vindt plaats in Theothorne en begint om 15.00 uur. De zaal is open vanaf 14.45 uur. Er wordt tijdens dit concert muziek uit het hoge noorden gespeeld. Er is muziek van ABBA te horen, maar ook van talentvolle componisten uit de Scandinavische landen. Ook het leerlingenorkest treedt op. Het opstart orkest geeft deze middag het eerste officiële optreden. De voornamelijk jeugdige muzikanten uit dit orkest hebben slecht sinds enkele maanden muziekles. Ter voorbereiding op het leerlingenorkest spelen zij ook al gezamenlijk in het opstaporkest. De toegang is gratis, in de pauze worden de bezoekers getrakteerd op een Zweedse versnapering.

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.