Home / Rheden-Regiobode / NMF Kamermuziekfestival op de Veluwezoom

NMF Kamermuziekfestival op de Veluwezoom

RHEDEN – In de Brasserie van Bezoekerscentrum Veluwezoom wordt het eerste weekend van april het NMF Kamermuziekfestival gehouden. Dit bestaat uit twee concerten.

Op vrijdag 5 april spelen Emma Kroon en Kalle de Bie een celloduo van de Franse componist en cellist Offenbach, een sprankelende en ronkende cellosonate van de Italiaan Boccherini en Bach’s prachtige Chaconne in een versie voor twee celli. Dit concert duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Voorafgaand, van 19.30 tot 20.00 uur, is er een inleiding over edelherten en ander wild op Veluwezoom.
Zaterdag 6 april spelen Stijn Brinkman en Robin Veldman, altvioliste Lois Loos en celliste Falou onder andere het strijkkwartet nr. 15 van Mozart in d mineur. Ook dit concert duurt van 20.00 tot 21.00 en wordt voorafgegaan door een inleiding over wild.
Leden van Natuurmonumenten en donateurs van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds krijgen korting op de concerten. Leden betalen 20 euro voor een kaart en niet-leden 25 euro. De brasserie van het Bezoekerscentrum Veluwezoom is te vinden aan de Heuvenseweg 5a in Rheden. Aanmelden kan via de site www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Velpsch Maal in Buurthuis de Poort

VELP – Buurthuis de Poort verzorgt woensdag 23 juni om 17.30 uur weer een gezamenlijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.