Home / Alle-Regiobode / Nieuwe Recreatiegids is uit

Nieuwe Recreatiegids is uit

DE STEEG – Vorige week zag de nieuwe editie van de Recreatiegids Welkom op de Veluwezoom het licht. De eerste exemplaren werden overhandigd aan de Rhedense burgemeester Carol van Eert.

Dat gebeurde door Ben Denekamp van de Stichting Recreatie en Toerisme Veluwezoom, Peter Oversteegen en Bas den Dekker van het Toeristisch Platform Zuidoost Veluwezoom en door Wencel Maresch, namens Regiobode al vele jaren de samensteller van de succesvolle gids. Burgemeester Alex van Hedel kon helaas niet aanwezig zijn.

Burgemeester Van Eert vertelde dat hij van mening is dat het gidsje op ‘binnenzak-formaat’ nog steeds in een grote behoefte voorziet. “Heel veel informatie is natuurlijk online te vinden”, vertelt hij. “Maar deze gids verstrekt heel veel informatie over deze streken compact en gebundeld. Handig voor de bezoekers en voor de inwoners zélf.” Niet alleen is het boekje met 80 pagina’s toeristische informatie op heel veel plekken in de regio gratis verkrijgbaar, ook is het in veel plaatsen huis-aan-huis verspreid bij Regiobode.

De Recreatiegids Welkom op de Veluwezoom is wederom en al sinds vele jaren een samenwerking tussen Regiobode en het Toeristisch Platform. De gids biedt niet alleen beschrijvingen van de dorpen langs de Veluwezoom en de IJssel, van Rozendaal tot Hoenderloo en van Doesburg tot Brummen, maar ook een overzicht van de activiteiten in die dorpen en dat gebied. “Bewaar hem dus, want de Veluwezoom heeft niet alleen de recreant en toerist heel veel te bieden, maar ook de inwoners zelf”, aldus de samenstellers.
Foto: Marjolein Oversteegen

Lees ook

Mauritiusschool in actie voor Dierense Speeltuin

RHEDEN – De leerlingen van de Mauritiusschool in Rheden hebben zich woensdag 31 maart ingezet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.