Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe ereleden en jubilarissen voor Brummens Mannenkoor

Nieuwe ereleden en jubilarissen voor Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Na afloop van de algemene ledenvergadering van het Brummens Mannenkoor op 26 maart zijn Wim Muller en Joop Mulderij benoemd tot erelid van het BMK vanwege hun bijzondere inzet voor het koor. Niet alleen is Wim Muller jarenlang secretaris geweest van het koor, ook heeft hij zich daarna op vele terreinen ingezet, zoals het inbrengen en bijhouden van de muziekstukken in Finale, het maken van posters en samenstellen van de programmaboekjes en het mede opstellen van het Jubileumboek in 2016. Ook is hij de dirigent van het Klein Koor dat jaarlijks op Eerste Kerstdag in het Zutphense Gelre ziekenhuis optreedt. Verder maakte de wijze waarop hij het dirigentschap tijdens de concertreis naar Roemenië vorig jaar vervulde grote indruk. De interim-voorzitter van het BMK, Ton Fleur, roemde ook de grote verdiensten van Joop Mulderij als inspirator en trekker van de Boekenclub van het BMK. Hoewel de jaarlijkse boekenmarkt bij Concordia en de wekelijkse marktplaats verleden tijd zijn, heeft hij er voor gezorgd dat de activiteiten van de boekenclub op een andere wijze voortgezet worden. Daarnaast werd Henk Dwars gehuldigd in verband met zijn 25-jarig lidmaatschap van het BMK. Ook waren er een vijftal jubilarissen in verband met hun 10- jarig lidmaatschap te weten, Jo de Koning, Joop Nieuwenhuis, Henk Nijenhuis. Ton Fleur reikte hen de oorkonde met bijbehorende speld uit, waarbij de andere twee jubilarissen, Ben Bloem en Wim Hendriksen, helaas niet aanwezig konden zijn.

De jubilarissen, v.l.n.r. Jo de Koning, Joop Nieuwenhuis, Henk Dwars en Henk Nijenhuis (Ben Bloem en Wim Hendriksen ontbreken op de foto)

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.