Home / Doesburg-Regiobode / Narcissen voor Unitas

Narcissen voor Unitas

DOESBURG – De leden van Unitas hebben de afgelopen twee weken ontzettend goed hun best gedaan om potjes met narcissenbollen te verkopen. Uiteindelijk hebben zij samen 1120 potjes verkocht. Van alle groepen werd de verko(o)p(st)er met de meeste potjes beloond met een leuke attentie. Zaterdag 6 april was er nog een deur-aan-deur verkoop om de laatste potjes te verkopen aan de Doesburgse inwoners. Alle ingekochte 1350 potjes zijn verkocht. De opbrengst is voor de clubkas; een deel wordt gebruikt voor een spectaculaire opening van het seizoen 2019/2020.

Lees ook

Bomen en struiken uitgedeeld voor beplantingsactie Angerlo

ANGERLO – Bewoners van het buitengebied van Angerlo die meedoen aan de beplantingsactie van Landschapsbeheer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.