Home / Brummen-Regiobode / Modeshow Wereldwinkel Eerbeek

Modeshow Wereldwinkel Eerbeek

Modeshow Wereldwinkel Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdag 13 april houdt Wereldwinkel Eerbeek van 15.00 tot 16.00 uur een modeshow van dameskleding en accessoires. De mode is op een eerlijke manier geproduceerd en verhandeld, met respect voor mens en natuur. Een aantal modemerken is bovendien volledig van biologisch materiaal gemaakt. De modeshow wordt gelopen door vrienden en vrijwilligers van de Wereldwinkel. Bij alle kleding en accessoires wordt verteld waar het vandaan komt, wie het heeft gemaakt en welke materialen gebruikt zijn. De dameskleding is tot 3 mei verkrijgbaar en is afkomstig van Sari Fair Fashion uit Oene. De modeshow is gratis te bezoeken. Bezoekers worden voorzien van een hapje en een drankje.

www.wereldwinkeleerbeek.nl

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.