Home / Nieuws / Modeltreinen bekijken in Dieren

Modeltreinen bekijken in Dieren

DIEREN – Jaylan bekijkt de treintjes tijdens de Modelspoordagen van de Nederlandse Modelspoor Federatiein de Oase in Dieren afgelopen weekend. De modelspoorbanen zijn eigendom van Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV) uit Dieren. Sinds 2014 werken de zo’n dertig leden van MSCV in de Oase in Dieren aan diverse modelspoorbanen. Dat gebeurt elke twee weken op de woensdagmiddag en -avond. Met deze banen neemt MSCV drie tot vier keer per jaar deel aan tentoonstellingen in Nederland maar ook in Duitsland. In 2019 gaat MSCV ook deelnemen aan een grote modelspoorshow in Engeland. Tijdens de modelspoordagen presenteerde de club drie modelbanen op schaal.

Lees ook

Vrouwenteam Dutchess of the Sea klaar voor de zwaarste roeitocht ter wereld

TONDEN – Voor Bela Evers uit Tonden (52) en haar roieteam Remke van Kleij (58), …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.