Home / Brummen-Regiobode / Mirrewinter the Movie in ’t Oortveld

Mirrewinter the Movie in ’t Oortveld

Mirrewinter the Movie in ’t Oortveld

EMPE – Op zaterdag 13 april wordt de film Mirrewinter the Movie vertoond in ’t Oortveld in Empe. De film is om 14.00 uur en om 20.00 uur te bekijken. Het is een verfilming van het boek van schrijver Gert-Jan Oplaat, getiteld Mirrewinter op het Platteland’ De film gaat over een boerenfamilie op een afgelegen boerderij in Markelo in het laatste oorlogsjaar, winter 1944. De voertaal is het plaatselijk dialect maar de film wordt Nederlands ondertiteld. Kaarten kunnen voor 7,50 euro in de voorverkoop worden gekocht bij Coop Versluis in Voorst, Plus Imanse in Klarenbeek, Klein Hekkelder in Klein Amsterdam, Het Jodink in Tonden en op maandagavond in het Oortveld. Reserveren kan tevens via info@oortveld.nl.

Lees ook

Koning Willem-Alexander opent Veteranenbegraafplaats Loenen

LOENEN – Donderdagochtend 26 november opende Zijne Majesteit de Koning de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.