Home / Rheden-Regiobode / Middachten zoekt een jamcoördinator

Middachten zoekt een jamcoördinator

DE STEEG – Landgoed Middachten is op zoek naar een vrijwilliger voor het coördineren van de jamgroep. Behalve dat de coördinator zich bezighoudt met het maken van een planning en het inroosteren van vrijwilligers, moet het ook een enthousiaste jammaker zijn. Dat betekent onder meer veel snijden van fruit, koken en het aanbrengen van lintjes op de potten in de keuken van het kasteel. De ideale coördinator is enthousiast, heeft affiniteit met erfgoed en historie, houdt van koken, kan zowel individueel als in teamverband werken en is beschikbaar op dinsdagen en donderdagen in de maanden september, oktober en november. Voor inlichtingen kunnen belangstellenden contact opnemen met Jan Jansen, tel. 06-44638262 of info@middachten.nl.

www.middachten.nl

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.