Home / Rheden-Regiobode / Meezingconcert Ons Raadhuis

Meezingconcert Ons Raadhuis

Meezingconcert Ons Raadhuis

VELP – Soeria Canta, het projectkoortje van Ons Raadhuis in Velp, nodigt muziekliefhebbers uit om op donderdag 4 april samen te komen zingen. Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot 16.30 uur. De inhoud bestaat uit bekende liedjes uit de oude doos, romantisch, vrolijk, sentimenteel of droevig. De teksten worden uitgedeeld. Een aantal koorleden zal een solo ten gehore brengen en er worden ook enkele gedichten voorgelezen. “Dus houdt u van het ouderwetse levenslied, kom donderdagmiddag naar Ons Raadhuis in Velp”, aldus het koor. Ons Raadhuis is te vinden aan de Nieuwstraat 1 in Velp.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Vlog-Piet gespot in Rheden

RHEDEN – Sinterklaas werkt dit jaar zoveel mogelijk thuis vanwege corona. De Pieten zullen extra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.