Home / Nieuws / Meesterschap van Dieren

Meesterschap van Dieren

DIEREN – De zeven verschillende kegelclubs die zich verenigd hebben in Kegelsport Dieren streden afgelopen 26 tot en met 29 maart opnieuw om het Meesterschap van Dieren. Het was de 43e keer dat dit kegeltoernooi plaatsvond.

Na vier voorrondes lukte het iedere club om één of meerdere finaleplaatsen te bemachtigen. Bij de dames waren alle vier clubs gelijk verdeeld, bij de heren was Nooit Gedacht ruim vertegenwoordigd in de finale. Onder toeziende blik van een groot publiek bonden 24 finalisten vanaf vrijdag de 29e de strijd aan. Bij de dames klasse A won Anneke Zwierenberg, bij klasse B was Margriet Schuurman de kampioene. De heren A winnaar werd Martijn van Otterlo, bij de heren B was dat Jan Venema en in de klasse heren C werd Jan Stoltenborg de beste. De Frits Dobbenberg-wisselbeker ging bij de dames naar Wil van de Kant en bij de heren naar Rob Hartgers. Als uiteindelijke winnaars van het toernooi mogen Anneke Zwierenberg en Martijn van Otterlo zich nu een jaar lang Meester van Dieren noemen.

Foto: Voor v.l.n.r. Mariet Schuurman, Anneke Zwierenberg, Wil van de kant, Martijn van Otterlo, Jan Venema , Jan Stoltenborg. Zittend Rob Hartgers.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.