Home / Brummen-Regiobode / Meedoen aan rommelmarkt

Meedoen aan rommelmarkt

Meedoen aan rommelmarkt

LOENEN – Op zondag 28 april houdt Kringloop De Waterlelie weer een gezellige rommelmarkt op de parkeerplaats voor de deur aan het Hameinde 13. Het geld dat wordt verdiend met de verhuur van de grondplekken wordt gebruikt om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. Bezoekers kunnen komen kijken tussen 10.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis. Neem voor meer informatie over grondplekken of met andere vragen contact op via kringloop.dewaterlelie@gmail.com of tel. 06-83912863.

Lees ook

Dierbaren herdacht in Kruiskerk Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdagmiddag 21 november opende de Kruiskerk in Eerbeek de deuren om inwoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.