Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé in De Waag

Mantelzorgcafé in De Waag

Mantelzorgcafé in De Waag

DOESBURG – Op dinsdagochtend 9 maart is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé in De Waag in Doesburg. Deze duurt van 10.00 tot 11.30 uur. Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is van harte welkom om daarover met elkaar te praten. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Bezoekers aan het Mantelzorgcafé worden door een mantelzorgconsulent ontvangen met een kop koffie of thee. Zij kan tevens vele vragen beantwoorden. Opgave is niet nodig.

www.vithulpbijmantelzorg.nl

Lees ook

Gratis Energieboxen voor inwoners gemeente Bronckhorst

GEM.BRONCKHORST – Op Morgen helpt inwoners van de gemeente Bronckhorst bij het besparen van energie. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.