Home / Rheden-Regiobode / Mannen in de war in Nieuwe Ruimte

Mannen in de war in Nieuwe Ruimte

VELP – Mannen in de war sluit op 28 april de expositie ‘De moeder, de vrouw’ af. Het optreden van dit folkpop-trio begint om 14.00 uur. Mannen in de war bespelen instrumenten als accordeon, banjo, ukelele en glockenspiel. Ze brengen songs van Mumford & Sons, Blaudzun, De Kift, Metallica,Calexico en vele anderen.
Na dit optreden wordt de expositie ‘De moeder, de vrouw’ beëindigd. De volgende expositie is gewijd aan Leonardo da Vinci en opent op 5 mei om 15.00 uur. Nieuwe Ruimte is zondag 28 april open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op Koningsdag is Nieuwe Ruimte gesloten.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.