Home / Nieuws / Lid van verdienste tijdens concert DHO

Lid van verdienste tijdens concert DHO

DIEREN – Tijdens het voorjaarsconcert van het Dierens Harmonie Orkest (DHO) op zondag 7 april vroeg voorzitter Jan Willem Sonderlo vlak voor de pauze plotseling even aandacht voor een wel heel bijzondere dame. Hij riep Mien Gerritsen voor het voetlicht, sinds 1972 al trouw lid van DHO. Mien is altijd erg waardevol geweest voor het orkest en werd daarom eens flink in de bloemetjes gezet. Bij wijze van hoge uitzondering werd Mien benoemd tot Lid van Verdienste van DHO.

Lees ook

De vakantie in de regio: De plafondschilderingen van de Ludgerus kerk in Hall

Dat veel mensen dit jaar in Nederland op vakantie gaan of thuis blijven, is voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.