Home / Brummen-Regiobode / Lezing Özcan Akyol

Lezing Özcan Akyol

Lezing Özcan Akyol

BRUMMEN – Op dinsdag 9 april houdt Onafhankelijke Vrouwenvereniging Oeken – Voorstonden weer een bijeenkomst. Tijdens dit samenzijn geeft columnist Özcan Akyol een lezing. Hij is onder andere bekend van zijn columns in De Stentor en het AD en is regelmatig te zien in De Wereld Draait Door. Recent is hij gestart met de documentaire Eus in Medialand, die wordt uitgezonden op NPO 2. De bijeenkomst vindt plaats in de recreatiezaal van Tolzicht in Brummen en begint om 19.30 uur.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.