Home / Rheden-Regiobode / Lezing over natuurmonumenten

Lezing over natuurmonumenten

Lezing over natuurmonumenten

VELP – Op donderdag 11 april houdt de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal samen met de De Sociëteit de jaarlijkse Oude Jan-lezing in Velp. De lezing wordt gehouden in het historische kerkje de Oude Jan. Jeroen de Koe spreekt vanaf 20.00 uur over de rol van de Vereniging Natuurmonumenten bij de bescherming van cultuurhistorisch erfgoed. Met de aanschaf van natuurterreinen door Natuurmonumenten is, aanvankelijk ongemerkt, het nodige cultuurhistorisch erfgoed in het bezit van de vereniging gekomen. Jeroen de Koe is gebiedsmanager van het Nationaal Park Veluwezoom van Natuurmonumenten. In zijn lezing schenkt hij aandacht aan de betekenis van cultuurhistorisch erfgoed in de Veluwezoom en de rol van Natuurmonumenten daarbij. De entree voor deze lezing is 2,50 euro, inclusief koffie of thee en na afloop een consumptie. Aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.