Home / Nieuws / Lezing over geneeskrachtige kruiden

Lezing over geneeskrachtige kruiden

SPANKEREN – Groei & Bloei houdt donderdag 25 april een lezing over geneeskrachtige kruiden in De Kerkhorst in Spankeren. Natuurkundig therapeut Ab Vreeman komt hierover vertellen. Hij onderhoudt tuin De Vriendenhof in Wanneperveen en werkt al meer dan dertig jaar als natuurgeneeskundige. Wie alles wil weten over de werking van planten en kruiden kan in De Kerkhorst terecht om 19.30 uur. De entree bedraagt 3 euro per persoon, maar is gratis voor leden.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.