Home / Rheden-Regiobode / Lezing in De Tuin van Sjef

Lezing in De Tuin van Sjef

Lezing in De Tuin van Sjef

VELP – Landschapsecoloog Eward Timmer verzorgt donderdag 4 april van 19.30 tot 21.30 uur een lezing in De Tuin van Sjef in Velp. Timmerman vertelt over het veelzijdige Gelderse landschap. De lezing gaat over het ontstaan en vorming van het landschap, de menselijke invloed op het landschap en hoe je de natuur kan versterken op je eigen erf of tuin. Timmerman werkt als adviseur bij de Stichting Landschapsbeheer Gelderland en is vrijwilliger bij de Tuin van Sjef.
De tuin is open vanaf 19.15 uur; de entree bedraag 5 euro. De organisatie vraagt geïnteresseerden om van te voren op te geven met hoeveel personen ze denken te komen. Dat kan via het mailadres info@detuinvansjef.nl. De tuin is te vinden aan de Boulevard 33B, vlak bij de Achtsprong. Er komen nog meer activiteiten in het voorjaar en de zomer; let op de website.

www.detuinvansjef.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.