Home / Doesburg-Regiobode / Leren werken met de e-Overheid

Leren werken met de e-Overheid

Leren werken met de e-Overheid

DOESBURG – Voor iedereen die moeite heeft om te werken met overheidswebsites biedt de bibliotheek in Doesburg de cursus Werken met de e-Overheid aan. Deelnemers leren alles over het aanvragen van een DigiD, Regelhulp en toeslagen. Ook leert zij zoeken op de sites van de overheid en hoe ze gebruik kunnen maken van persoonlijke accounts. De cursus wordt gegeven door een gecertificeerde docent. Deelnemers dienen wel om te kunnen gaan met een computer en gaan tijdens de lessen ook zelf oefenen. De vier bijeenkomsten worden gehouden op maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek van Doesburg op de donderdagen 18 en 25 april en 2 en 9 mei. Meedoen is gratis. Aanmelden kan via www.biebnieuws.nl of bij de klantenservice van de Bibliotheek West Achterhoek, tel. 0314 – 333445.

Lees ook

Doesburg kiest voor verkeersluwe binnenstad

DOESBURG – De gemeente Doesburg gaat het stappenplan uit het project Vitale Binnenstad uitvoeren om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.