Home / Doesburg-Regiobode / Lenteconcert in Giesbeek

Lenteconcert in Giesbeek

Lenteconcert in Giesbeek

GIESBEEK – Op zondag 7 april houdt het Koninklijk Doesborgh’s Mannenkoor uit Doesburg en de gemengde zangvereniging Zang & Vriendschap uit Lathum om 15.00 uur in de St. Martinuskerk in Giesbeek een gezamenlijk lenteconcert. Tijdens het lenteconcert zal het mannenkoor, onder leiding van dirigent Floris Dirkse van de Heuvel, een mooi repertoire zingen. Enkele van de liederen die gezongen worden zijn bijvoorbeeld The Rose en Morning has Broken. Zij vinden echter dat het Hollandse repertoire zeker niet mag ontbreken en Droomland met nog een aantal andere titels, staat daar garant voor. Zangvereniging Zang & Vriendschap wordt begeleid door haar vaste pianist, Ingrid de Vries. Onder leiding van drs. Onno de Groot en met begeleiding van pianist mw. Ida Veenstra Siebenga, zullen zij een gemengd repertoire over brengen. Ook zullen beide koren gezamenlijk enkele liederen zingen. De concertzaal is open vanaf 14.30 uur en de entree bedraagt 7,50 euro per persoon.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.