Home / Rheden-Regiobode / Ledenvergadering Belangenvereniging Spankeren

Ledenvergadering Belangenvereniging Spankeren

Ledenvergadering Belangenvereniging Spankeren

SPANKEREN – De Belangenvereniging Spankeren houdt dinsdag 9 april haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Een belangrijke bijeenkomst, want het gaat de laatste jaren niet zo goed met de vereniging. Het lukte maar niet om nieuwe bestuursleden te vinden om de open vacatures in te vullen. Maar Willem Wassink en Wim Vughts hebben zich ingespannen om alsnog nieuwe bestuurders te vinden en zijn daarin geslaagd. Dat houdt in dat de ALV dinsdag de 9e kennis kan maken met meerdere nieuwe bestuursleden. De vergadering vindt plaats in het Dorpshuis in Spankeren en duurt van 19.30 tot 22.00 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend, zodat leden alvast in informele sfeer de aspirant-bestuursleden kunnen ontmoeten.

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.