Home / Brummen-Regiobode / Kwart eeuw bij Eendracht Eerbeek

Kwart eeuw bij Eendracht Eerbeek

EERBEEK – Onlangs vierden Martine Bramer, Anne Wensink en Thera van de Sprenge hun 25-jarig lidmaatschap van muziekvereniging Eendracht in Eerbeek. Het drietal heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden door, naast hun muzikantschap, ook veel vrijwilligerswerk voor de vereniging te verrichten. Martine Bramer is als bestuurslid één van de leiders van het LEGO-orkest, Anne Wensink is voorzitter van de muziekcommissie en archivaris van de vereniging en Thera van de Sprenge is actief in de jeugdcommissie. Voorzitter Wim Wensink beloonde het drietal onlangs met een speld en een oorkonde van muziekfederatie MBGF. “Dit zijn leden die niet alleen goed muziek maken, maar er ook voor zorgen dat we als vereniging blijven groeien en bloeien”, aldus een trotse voorzitter. Op de foto de jubilarissen van links naar rechts: Martine Bramer (hoorn), Anne Wensink (trombone) en Thera van de Sprenge (bugel).

Lees ook

Creatief in de december

HALL -Werkplaatsatelier Drift in Hall is in de decembermaand versierd met kerstverlichting en open op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.