Home / Rheden-Regiobode / Kunstenaar van de maand in Nieuwe Ruimte

Kunstenaar van de maand in Nieuwe Ruimte

Kunstenaar van de maand in Nieuwe Ruimte

VELP – Teun de Weger is in april kunstenaar van de maand in Nieuwe Ruimte in Velp. Hij gebruikt in zijn werk vooral glas en lei en benadrukt het intrigerende spel van licht en donker bij dit materiaal. Inspiratie voor zijn kunst deed hij op in Latijns-Amerika. Vooral de Maya’s in Mexico en hun piramides en tempels in de plaats Tikal maakten diepe indruk op Teun de Weger.
Zijn werk bestond aanvankelijk uit poorten en architectonische vormen van glas, later ook gecombineerd met andere materialen als zink en steen. De kunst van Teun de Weger is buiten openingstijden ook te zien in de etalage van Nieuwe Ruimte. De Nieuwe Ruimte is open op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00. De entree is gratis.

Lees ook

Cursus Psychiatrie in vogelvlucht

RHEDEN – Incluzio Rheden organiseert in samenwerking met Indigo Gelderland de cursus Psychiatrie in vogelvlucht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.