Home / Rheden-Regiobode / Kroeseboomdag voor inwoners van Rheden

Kroeseboomdag voor inwoners van Rheden

Kroeseboomdag voor inwoners van Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 12 april wordt van 17.00 tot 20.00 uur de Kroeseboomdag gehouden in Rheden. Basisschool De Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co, samen ook wel de De Kroeseboom, nodigen alle inwoners van Rheden uit voor een gezellige avond. Er is die dag van alles te doen: sporten, spelletjes, een rommelmarkt, kinderen kunnen geschminkt worden en er zijn lekkere dingen te eten. SC Rheden komt een voetbalclinic geven. De Munnikenhof is aanwezig met kleine dieren en producten uit de winkel. Daarnaast zijn er diverse standhouders zoals De Cirkel, Stichting Rhevak en de politie. Bezoekers kunnen een gokje wagen bij het Rad van Fortuin. Winkeliers uit Rheden hebben weer veel prijzen ter beschikking gesteld. De Kroeseboomdag wordt gehouden in en om De Kroeseboom, op de hoek van de Willem Barentszstraat en de Haverweg. De entree is gratis.

www.facebook.com/kroeseboomdag

Lees ook

Ik vind: Een elfde gebod

Hoe gaat dat in zo’n dorp als Ellecom? Je komt elkaar weer tegen: even lopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.