Home / Brummen-Regiobode / Koningsspelen bij ’t Sprengetje

Koningsspelen bij ’t Sprengetje

EERBEEK – De kinderen van kinderdagverblijf ’t Sprengetje van SKE in Eerbeek hebben meegedaan met de Koningsspelen. De peuters deden verschillende bewegingsactiviteiten met een koninklijk tintje. De Nederlandse vlag werd gebruikt om samen een bal hoog te houden, er hingen rood, wit, en blauwe ballonnen aan een lijn waar de kinderen met foam tegenaan konden slaan. De kinderen en pedagogisch medewerkers hebben genoten van een actieve en gezellige ochtend.

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.