Home / Rheden-Regiobode / Koningsdag in Rheden

Koningsdag in Rheden

RHEDEN – Koningsdag in Rheden wordt dit jaar op kleine schaal gevierd op het Meester B. van Leeuwenplein. De feestelijkheden beginnen om 12.00 uur met muziek van de fanfare en het hijsen van de vlag. Daarna zullen diverse sportverenigingen demonstraties geven en kan de jeugd zich uitleven op een springkussen, sjoelen of spijkerbroekhangen. Kinderen onder de 12 jaar kunnen zich bij Rhedens Dorpsbelang aanmelden voor de traditionele kleedjesmarkt, zie hiervoor www.rhedensdorpsbelang.nl. In het partycentrum Ons Huis is vanaf 15.00 uur volop gelegenheid voor het nuttigen van een drankje met muzikale omlijsting.

Lees ook

Voetbalclinic v.v. Dieren groot succes

DIEREN – Om het seizoen officieel te openen gaf het 1e elftal van v.v. Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.