Home / Brummen-Regiobode / Koningsdag in Klarenbeek

Koningsdag in Klarenbeek

KLARENBEEK – Klarenbeek viert Koningsdag op zaterdag 27 april in het Dokter Blok Plantsoen. Er is een leuk programma voor jong en oud. “Muziek en gezelligheid gegarandeerd!”, zegt de organisatie. Het programma start met de jaarlijkse fietstocht, inschrijven hiervoor kan vanaf 12.00 uur. Het feest wordt om 14.00 uur officieel geopend door het hijsen van de vlag. Samen met de kinderen wordt geproost op de Koning. Aansluitend vindt de talentenshow Klarenbeek’s Got Talent plaats, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Verder is er genoeg vermaak; van lasergamen tot een potje pannakooi en van kleurplaten kleuren tot het volgen van leuke workshops door Burgemeester van Buiten. Om 16.00 uur start de coverband Alive. Vanzelfsprekend is er ook aan de innerlijke mens gedacht.

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.