Home / Doesburg-Regiobode / Koningsdag in Hummelo

Koningsdag in Hummelo

HUMMELO – Oranjevereniging Hummelo en Oranje heeft voor de 19e keer een spectaculaire zeskamp georganiseerd die plaatsvindt op zaterdag 27 april.

Om 10.45 uur kunnen jong en oud zich opstellen bij basisschool De Woordhof. Vanaf daar trekt de stoet onder begeleiding van muziekvereniging Hummelo en Keppel naar het feestterrein. Kinderen uit de basisschoolleeftijd vanaf groep 3 kunnen meedoen in de juniorenronde. Zij strijden op de onderdelen Bblock/Kapla, het Wokspel, de Stormbaan en Zaklopen. Deze ronde duurt van 11.30 tot 12.30 uur. ‘s Middags is de beurt aan de volwassenen. Vanaf 13.30 uur mogen zij ook aan de slag. In plaats van zaklopen is er voor de volwassenen een levend tafelvoetbalspel, levensgroot puzzelen en een Bigbag-loop, verder doen zij dezelfde onderdelen als de kinderen.

Ook het traditionele vogelschieten gebeurt in de middag. Voor de kleintjes en de jongere kinderen staat er een springkussen en een andere attractie. Op het terrein staat een feesttent en is een hapje en drankje verkrijgbaar. Na de prijsuitreiking is er muziek. Het belooft een topdag te worden.

Lees ook

Voorlopig geen besluit over toekomst sporthal Beumerskamp

DOESBURG – Het centrum van Beinum wordt aangepakt en krijgt een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Sporthal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.