Home / Brummen-Regiobode / Koningsdag in Eerbeek

Koningsdag in Eerbeek

EERBEEK – De Oranjevereniging Eerbeek heeft voor Koningsdag weer een aantal activiteiten georganiseerd in- en rondom De Korenmolen. Jong en oud kan zich hier de hele dag vermaken.

Met de kindervoorstelling ‘Melia, de creatie van professor Paradox’ van theatergroep Ranja wordt de dag geopend, gevolgd door de kinderkleedjesmarkt en allerlei gratis attracties voor de kinderen zoals de multi trampoline, zweefmolen en rodeostier. Voor de jongelui tot 14 jaar het jeugdvogelschieten en natuurlijk de traditionele fietstocht in de omgeving van Eerbeek met verschillende stops. Verder kunnen de kinderen een brandje blussen en is er een demonstratie van dansstudio Move it. De dag wordt afgesloten door een oude bekende, de band Remmen Los! De verloting is dit jaar voor een goed doel in Eerbeek kinderboerderij Kiboe.
Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals kaarten voor de Formule1 race in Spa-Francorchamps op 1 september, een minuut gratis winkelen bij Jumbo Heine, een dinerbon van De Korenmolen en een fotoshoot van Sprintfoto.
Voorafgaand aan Koningsdag is de Koningsnacht bij De Korenmolen op vrijdagavond 26 april. Vanaf 21.00 uur treedt de coverband Blind Date op. De toegang is gratis.Het volledige programma is te vinden op de website.

www.oranjeverenigingeerbeek.nl

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.