Home / Doesburg-Regiobode / Koningsdag in Drempt

Koningsdag in Drempt

DREMPT – Op zaterdag 27 april presenteert het Oranje Comité Drempt in en rond het Dorpshuis in Voor-Drempt vanaf 10.00 uur een uitgebreid programma voor jong en oud om samen Koningsdag te vieren. Voor de jeugd van 11 tot en met 17 jaar starten de festiviteiten al een dag eerder. Op vrijdagavond 26 april kunnen zij vanaf 19.00 uur deelnemen aan het bowling- en darttoernooi.
Zoals elk jaar start Koningsdag in Drempt om 10.00 uur met het hijsen van de vlag. Aansluitend kunnen alle kinderen tot en met groep 3 kijken en genieten van het poppentheater van Het land van Jan Klaassen. De jeugd van groep 4 tot en met groep 8 kan zich vermaken met spellen waaronder lasergamen. Tussen de middag bakken de leden van het Oranje Comité gratis pannenkoeken voor iedereen waarna belangstellenden zich kunnen inschrijven voor de fietstocht. Daarnaast zijn er vanaf 13.30 uur volop activiteiten en muziek voor jong en oud om er samen een mooie Koningsdag van te maken.

www.oranjecomitedrempt.nl

Lees ook

Zeldzame juwelen in het Lalique Museum

DOESBURG – In het Lalique Museum, gevestigd in de historische Hanzestad Doesburg, is een nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.