Home / Doesburg-Regiobode / Komdersuut viert eerste verjaardag

Komdersuut viert eerste verjaardag

ANGERLO – Op zondag 7 april vierde Stichting Komdersuut in Angerlo de eerste verjaardag. Het gebouw werd met bonte vlaggen en vrolijke voorjaarsboeketten versierd. Het pand stroomde die middag vol met met buren, betrokkenen en geïnteresseerden in het project. Iedereen had iets lekkers mee en in no-time stond er een tafel vol heerlijkheden. Er werden foto’s vertoond van het afgelopen jaar. Ook werden de bezoekers bijgepraat over het project en kon er een kijkje genomen worden in het gebouw en bij de moestuin.

info@komdersuut.nl

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.