Home / Brummen-Regiobode / Koffieconcert Zanglust Empe

Koffieconcert Zanglust Empe

Koffieconcert Zanglust Empe

EMPE – Op zondag 7 april geeft Dameskoor Zanglust Empe een koffieconcert, dit keer in samenwerking met Accordeonvereniging Amady uit Brummen. Het concert wordt gehouden in ‘t Oortveld te Empe, de zaal is open vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur zal het koor, onder leiding van Jettie Ouwehand en aan de piano Jeshja van Noort, beginnen met I Like the Flowers, maar er wordt ook in het Nederlands gezongen. Daarna speelt de accordeonvereniging en natuurlijk sluiten Zanglust en Amady het concert samen af. Wie heeft genoten van deze ochtend kan dit laten blijken door bij de uitgang van ‘t Oortveld een vrijwillige bijdrage te geven aan de dames.

Lees ook

Vrouwenteam Dutchess of the Sea klaar voor de zwaarste roeitocht ter wereld

TONDEN – Voor Bela Evers uit Tonden (52) en haar roieteam Remke van Kleij (58), …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.