Home / Brummen-Regiobode / Klimaatdienst in de Kruiskerk

Klimaatdienst in de Kruiskerk

Klimaatdienst in de Kruiskerk

EERBEEK – In de Kruiskerk in Eerbeek wordt zondag 7 april een Nu FF Anders-dienst gehouden die in het teken staat van het klimaat. Aan verschillende tafels wordt gesproken over het klimaat en over hoe mensen van nu het stokje doorgeven aan de mensen van de toekomst. Er wordt gezamenlijk gezocht naar nieuwe inspiratiebronnen waar iedereen nú mee aan de slag kan gaan. Voorganger in deze dienst is ds. Ronald Heins en de muziek wordt verzorgd door de familie Bons. Om 9.45 staat de koffie klaar, de dienst begint om 10.00 uur.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.