Home / Brummen-Regiobode / Kliederkerk in Loenen

Kliederkerk in Loenen

Kliederkerk in Loenen

LOENEN – Op zondag 7 april wordt voor de tweede maal een Kliederkerk gehouden in Loenen. De eerste bijeenkomst was een succes met veel kinderen, leuke activiteiten en gezelligheid. In de Kliederkerk ontdekken jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen. Gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen tijdens een middag meedoen met verschillende activiteiten. Dit keer staat de bijeenkomst in het thema van Bouwen. De Kliederkerk wordt gehouden van 15.30 tot 17.30 uur in basisschool de Poort aan de Hoofdweg in Loenen. De toegang is gratis, maar een vrije gift is welkom.

Lees ook

Thuiszorg Riwis naar De Toren

BRUMMEN – Het eerste aanspreekpunt van de thuiszorg van Riwis Zorg en Welzijn is sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.