Home / Brummen-Regiobode / Kliederkerk in Eerbeek

Kliederkerk in Eerbeek

Kliederkerk in Eerbeek

EERBEEK – Op zondag 14 april zijn alle kinderen van groep 1 tot en met 4, samen met vaders en moeders, opa’s en oma’s en broers en zussen welkom bij de Kliederkerk in Eerbeek. De Kliederviering staat dit keer in het teken van Palmpasen en vindt plaats op basisschool de Triangel in Eerbeek. De deelnemers aan de Kliederviering maken zelf een Palmpasenstok en gaan deze eigenhandig versieren. Vervolgens gaan de aanwezigen in optocht naar Woonzorgcentrum De Beekwal, waar de bewoners een mand met lekkernijen krijgen aangeboden en bloemen. De Kliederkerk is een initiatief van de Protestantse Gemeente Eerbeek met medewerking van onder andere basisschool De Triangel.

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.