Home / Rheden-Regiobode / Kledingbeurs Ellecom

Kledingbeurs Ellecom

Kledingbeurs Ellecom

ELLECOM – Zaterdag 13 april is weer de bekende voorjaarsbeurs in Ellecom. In dorpshuis Nieuw Bergstein wordt tussen 10.00 en 12.00 uur mooie kinderkleding en speelgoed verkocht. De koper betaalt 15 procent meer dan de vraagprijs, verkopers krijgen 15 procent minder. Zo krijgt niet alleen kleding een tweede kans, maar wordt ook een mooi bedrag verdiend voor het goede doel. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Kinderkledingbeurs Ellecom.

Lees ook

Tuin van Sjef open

VELP – De Tuin van Sjef in Velp is zondag 25 september weer open. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.