Home / Rheden-Regiobode / Kledingactie voor Sulawesi

Kledingactie voor Sulawesi

Kledingactie voor Sulawesi

DIEREN – Zaterdag 6 april wordt door Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood weer kleding, schoeisel en textiel ingezameld in Dieren. Iedereen die deze artikelen over heeft, kan ze in gesloten plastic zakken tussen 10.00 en 12.00 uur afgeven bij de R.K. Emmaüskerk aan de Rode Kruislaan 2 in Dieren.
In de eerste helft van 2019 is de opbrengst van de actie, die samen met hulporganisatie Cordaid wordt gerealiseerd, een project in Sulawesi. Sulawesi is op 28 september 2018 getroffen door een aardbeving en een tsunami, met aardverschuivingen tot gevolg. De verschillende aardverschuivingen hebben 2.087 mensen gedood en meer dan 211.000 mensen zijn ontheemd geraakt. Veel mensen leven onder een zeil in kampen in de buurt van hun oorspronkelijke dorp. Ze beschikken nauwelijks over voedsel, schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. Onder deze zware omstandigheden zal wederopbouw een lange tijd in beslag nemen.

www.samskledingactie.nl

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.