Home / Rheden-Regiobode / Klaverjassen en jokeren

Klaverjassen en jokeren

Klaverjassen en jokeren

RHEDEN- Vrijdagavond 12 april is er weer de maandelijkse kaartavond bij sc Rheden in het clubhuis aan de IJsselsingel. Het is géén doorlopende competitie dus iedere avond is er een nieuwe ronde, met nieuwe kansen. De koffie en lekkere hapjes worden aangeboden door de club en er zijn hele leuke prijzen te winnen. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur, er wordt om 20.00 uur begonnen. De activiteit is uitsluitend toegankelijk voor (oud) leden, vrijwilligers, donateurs, adverteerders en vrienden/supporters.

Lees ook

Kinderen van De Rheder Enk zingen Sint wakker op Rhederhof

RHEDEN – Wakker worden Sinterklaas! De leerlingen van basisschool De Rheder Enk in Rheden maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.